Personbiler til salg

Leder du efter en bil til privat brug, så har vi  her på siden et bredt udvalg af flotte og funktionelle biler, som forhandles i alle velkendte bilmodeller. Om dit behov er et pålideligt køretøj til dig og din familie, en praktisk og smart bil til dig som bor i byen eller at du blot sidder med et ønske om at forny vognen hjemme i carporten, så er vi overbeviste om, at vi helt sikkert har en god løsning til dig.

Hvordan er jeg sikret med en brugt bil?

Vi tager os kærligt af alle vores køretøjer, så du er som kunde sikret en høj kvalitet og et godt produkt når du forhandler bil her hos os. Dette sker i gennem vores omhyggelige klargøring af bilerne, hvor vi i vores medlemskab af 100% Autotjek kan garantere for, at din fremtidige vogn er i god stand. Dertil tilbyder vi også gerne service på vores TEKNICAR-certificeret værksted, hvor fabriksgarantien på din bil er sikret – både på nye og brugte vogne.

I den følgende database kan du specificere de kriterier som du har  til dit fremtidige køretøj. Du kan både sortere i brændstoftyper, fabrikant og ønsket model, så vi kan matche dig med lige præcist dén bil som du leder efter.

 

På lager: 86 biler

Der tages forbehold for indtastnings- og beregningsfejl.